13-05-05

de paasvakantie van Karen

woensdag 30 maart: Ik was die dag zeker dat het een leuke dag ging wordenwant het was mijn feestje. En eindelijk was het weer is ergens anders dan thuis wfant de laatste keer dat ik mijn feestje ging doen in de lagere school mag het toch eens wat anders zijn, vind je niet. Het was in een bowling. Die ging eigenlijk pas om twee uur open en mijn feestje begon al om kwart voor twee. Dus iuk en ongveer dertien ander vriendinnen stonden buiten in de kou te wachten(dit was eigenlijk een beretje de schuld van mijn mama want zee dacht dat de bowling wel om half twee zou opengaan). Eenmaal binnen begonnen we te bowlingen. Die namiddag was het daar ook discobowling. Dan hadden die bowlingballen allemaal een flashy kleur.Dat kwam doordat die ballen dan een flashy licht reflecteerden dat op hun scheen. Na twee spelletjes mochten we naar boven (want daar was een feestaal , zonder feestvierders natuurlijk)een hapje gaan eten. Om kwart voor vijf was mijn feestje gedaan en ging ook ik naar huis.    
 
 
 
Donderdag 31 maart: Mijn mama moest gaan werken en mijn papa kon mij,mijn broer en mijn zus niet opvangen dus moesten wen naar moemoe Maria. En daar heb ik volgens ij ook niet veel spedciaals gedaan.
 
 
 
vrijdag 1 april : Ik heb geen grappen met iemand uitgehaalt en ook niemand heeft een grap met mij uitgehaald.Jammer hé.
 
 
 
zaterdag 2 april: Eindelijk is het weekend want dan is het op de radio de ultratop vijftig en de prima donna.
 
 
 
zondag 3 april: hetzelfde als de dag ervoor.
 
 
maandag 4 april: Weer een supersaaie doordeweekse dag zoals er 365 in een jaar zijn als het geen schrikkeljaar is tenmiste.
 
 
 
dinsdag 5 april: Terwijl mijn broer en mijn zus van verveling zitten te zuchten zit ik ergens in Antwerpen bacterien te bestuderen. Ik moest al om zeven uur opstaanen dat is heel vroeg als je normaal pas om negen uur opstaat. Eenmaaal aangekomen ontdekte ik dat ik het enigste meisje van een groep uit tien personen was. Normaal zouden Alexandra en haar zus ook nog komen. Maar zij waren op skivakantie.Ik deed in het laboratorium heel veel experimenten: bacterien kweke op een voedingsbodem, melk verdunnen, lichtgevende bacterien bestuderen,enzovoort. s'Middags gingen we in de eetzaal een hapje eten. Je kon op voorhand een broodje bestellen of zelf iets meebrengen. Ik bracht zelf iets mee. Om vier uur was de dag gedaan en kon mijn mam mij oppikken.
 
 
 
donderdag 7 april: Ik dacht dat het weer een supersaaie dag zou worden totdat ik hoorde dat ik iemand micht uitnodigen om te komen spelen. Ik belde naar Lisse ( één van mijn twee beste vriendinnen ) of ze wou komen spelen. En het mocht. Tussen half twee en twee uur zou ze komen. Ik bracht Lisse meteen naar mijn kamer want anders zouden mijn broer en mijn zus ons lastigvallen. We gingen ook heel even naar buiten wantik wilde graag via de weiden naar dedijk wandelen. Maar mijn papa had gespoten dus mochten we er een week niet over lopen.Dus gingen we mar weer nar binnen. Ondertussen was de mama van Lisse al aangekomen en moest ze naar huis.
 
 
 
vrijdag 8 april: Weer een supersaaie dag.
 
 
 
zaterdag 9 april: Weer een supersaaie dag.
 
wordt vervolgd
 
 
 

15:29 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.