22-04-05

de paasvakantie van Karen

zaterdag 26 maart: Eindelijk vakantie die boekentas kan twee weken in de hoek. Lekker lang uitslapen tot 9 uur en pas gaan slapen om 11 uur. Alleen jammer dat mijn broer en zus thuisbleven(grapje). Maar ik heb mezelf nog niet voorgesteld, ik ben Karen een leerling van de
Leonardusschool. Die dag moest ik ook nog naar het feest je van een goede vriendin: Griet. Dat begon om 4 uur en eindigde om 7 uur. In de avond natuurlijk want in de ochtend zou wat vroeg zijn.Ze waren in de achtertuin van Griet aan het bouwen en er was een soort vijvertje(natuurlijk zonder vissen)mat maar 25 centimeter water in en ik natuurlijk met mijn lompe voeten in dat water want we waren tikkertje aan het spelen. Mijn broek en mijn laarzen waren helemaal nat dus heb ik de hele tijd in een handdoek rongelopen Haar mama had ook heerlijke broodjes klaargemaakt. Griet had ook dieren zoals kippen, konijnen en zelfseen pauw.  
 
 
zondag 27 maart: Pasen! De klokken zijn gekomen. s' Morgens thuis paaseieren rapen, s'midddags bij moemoe Molenheiken en s'namiddags bij moemoe Maria..
 
 
Maandag 28 maart Het was voor de eerste keer in de paasvakantie een hele saaie dag. Mijn zus wat plagen, spelletjes spelen, radio luisteren en strips lezen.
 
 
Dinsdag 29 maart: Weer een doordeweekse dag zoals er 365 in een jaar zijn als het geen schrikkeljaar is tenminste.
 
 
Word vervolgd volgende week...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14:46 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.