04-03-05

!!! Het Vito !!!

                                !!! Het Vito !!!
      Van : Ann , Isabeau , Ruby , Lente , Karen
Op maandag 14 februari ( Valentijntjesdag ) gingen we naar
het Vito . De bus zette ons af bij de kerk van Hoogstraten ,
we moesten dus nog een kleine wandeling maken .
In het  Vito aangekomen wachte de leeraar van Godsdienst ons op ,  hij bracht ons naar een zaal waar we onze rugzak kwijtkonden . Toen ging iedereen naar de afdeling die ze van te voren hadden gekozen , iedereen mocht 2x kiezen . De populairste afdelingen waren bouw , chemie en tuin . In afdeling BOUW moest je een muurtje metselen sommige muurtjes stonden wel scheef maar ja...
In afdeling CHEMIE maakten ze haargel en boter ze bestudeerde daar waterdiertjes zoals torren en zo .... Ze mochten zelfs een wandelende tak vasthouden ,als ze dat wouden natuurlijk....
In afdeling TUIN  leerde ze over planten na afloop kregen ze zelfs een buxusplantje mee naar huis
In afdeling HOUT zaten er maar 2 kinderen , de 2 Annekes !!! Ze maakten een vogelhuisje en kregen het mee naar huis maar na afloop wel zere vingers .... .
In ELECTRONICA waren er weer maar 2 ! Ann & Ann ! Al die draden en lampen waren wel wat ingewikkeld ! Maar na een tijdje ging het toch veel vlotter !
Nu komen we aan METAAL ! De fotohoudertjes en de mannekes , die ze van metaal hadden gemaakt waren heel mooi !!!
 
     Als je de mooie foto's wil bekijken surf ( wel met de computer ) naar : www.vito -hoogstraten.be ! kies voor doe-dagen en dan leonardusschiool-Sint-Lenaarts !!
 
     Het was zoals ze in 't Vito zegge nen zaligen dag !!!! !!!

15:34 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Vito hoogstraten 't zijn inderdaad hele mooie foto's. Leuk dat we zo als ouder ook eens wat kunnen meekijken bij de activiteiten van onze kids.

Gepost door: Kennedie | 25-03-05

De commentaren zijn gesloten.